Zeytinyağı-Zerdeçal-Karabiber Karışımı

Kansere Karşı Karabiber, Zeytinyağı ve Zerdeçal Karışımı


HEPSİ MÜKEMMEL ÖZELLİKTELER, BİRBİRLERİNİ ETKİLEYİP FAYDALARINI ARTIRIYORLAR. KANSERE KARŞI MUCİZE ÜÇLÜ “ZERDEÇAL + ZEYTİNYAĞI + KARABİBER”

Zerdeçal:  

Etkileri gerçekten inanılmaz! İltihap söktürücü ve antioksidan olmasıyla bilinen bu güçlü baharat, aslında dünyanın bir numaralı eczanesel olmayan fakat iltihap söktürücü bileşenlerindendir. Kanser hücreleri hakkında yapılmış birçok çalışmada koruyucu etkisi olduğu görülmüştür. Sonuçlara göre zerdeçal kanser hücrelerini yenip büyümelerini engelleyebiliyor. En çok göğüs, bağırsak, mide ve deri kanserlerinde etkilidir. Ayrıca kolon, prostat, yumurtalık ve beyin kanserinde de koruyucu etkileri vardır.

Karabiber: 

Karabiber piperinle doludur! Piperin- karabiberin içindeki en etkili bileşen- kurkimin emilimini, farelerde ve insanlarda yan etki olmaksızın arttırıyor. Zerdeçalın etkisini %2000 kadar arttırdığı söyleniyor!

Zeytinyağı:

 Dünyadaki birçok uzman zeytinyağının zerdeçalın destekçisi olduğunu, çünkü zerdaçalın da yağda çözünen bir bileşen olduğunu söylüyor! Ve evet, zerdeçalı, köriyle, sebze baharatlarından tutun da ılık sütünüzle ve çayınızla kullanabilirsiniz.

Zerdeçal, Karabiber Zeytinyağı Kürü Nasıl Hazırlanır?

Şu malzemelere ihtiyacınız olacak:
Çeyrek çay kaşığı zerdeçal, yarım çay kaşığı zeytinyağı, çeyrek çay kaşığından az taze çekilmiş karabiber. Bu üç maddeyi iyice karıştırın. Karışımı sade ya da salatalarınıza, çorbalarınıza, yemeklerinize katarak Her gün yemek öncesi bir kez tüketin.  Eğer, pişmiş yemeğe koyacaksanız, yemeğin sonuna ekleyin.

Kaynak:  https://www.bilgidoktoru.com/kansere-karsi-karabiber-zeytinyagi-ve-zerdecal-karisimi.html

Yorumlar